Välkommen till NetOffice i Stockholm

Vi erbjuder små och medelstora företag tjänster inom ekonomi och administration.

Hos oss möter kunder engagerade och kunniga medarbetare, flera har lång erfarenhet och är auktoriserade inom redovisning eller lön. Vi är medlemmar i Srf konsulterna vilket innebär att vi följer deras krav på vidareutbildning, ansvarsförsäkring och etiska regler.

Net Office Ekonomi är ISO-certifierade sedan maj 2014. Du kan läsa vår kvalitetspolicy här. Vi arbetar efter “rätt direkt-principen” vilket betyder att vi lägger stor vikt vid kvalité på den löpande redovisningen. Vår ambition är att varje månads rapporter ska kunna användas som underlag för ekonomiska beslut – man ska inte behöva invänta ett årsbokslut för att veta hur företaget går.

Vi har funnits i Eskilstuna sedan 1995 och har även ett kontor i Strängnäs. Sedan våren 2016 finns vi också i trevliga lokaler i Stockholm under namnet Net Office Stockholm AB. Tillsammans har vi på Net Office massor med erfarenhet från en mängd olika företag inom olika branscher.

Vi kan sköta allt från bokföring, bokslut och deklarationer till företagsregistreringar, ekonomisk rådgivning och lönehantering.